Belasting -aangifte 2014

Belastingaangifte 2014

Niemand wil het doen maar toch moet het gebeuren, belastingaangifte. De slogan leuker kunnen we het niet maken maar wel makkelijker geldt niet voor iedereen.

Je kunt nu op 4 manieren aangifte doen. De manieren waarop het het makkelijkste is zijn de nieuwe app of online. Je logt in met je digID en je kunt zo al je gegevens controleren en waar nodig aanpassen.

Voor mensen die nog niet thuis zijn in de digitale wereld is het ook mogelijk om het oude aangifteprogramma te downloaden. Het was even zoek maar het staat nog op de site. Als je de aangifte nog op papier wilt doen schijnt dit ook mogelijk te zijn maar je moet dan wel uitstel vragen wat het schijnt dat deze even op zich laten wachten. In dit geval raad ik je aan om iemand om hulp te vragen. Je kunt ook een afspraak maken met de belastingdienst. Je kunt dan de samen met hun de aangifte doen. Je kunt een afspraak maken via de belastingtelefoon 0800-0543.

Er zijn ook genoeg instanties die je kunnen helpen met het doen van de aangiftes. Dit kan vaak tot een bepaald inkomen gratis en daar boven wordt je vaak doorverwezen naar een bedrijf die je kan helpen.

Vorig jaar ben ik begonnen met vrijwilligerswerk in Breda en wij doen ook belastingaangiftes voor de minima. Omdat de vraag daar buiten ook erg groot is kan men vanaf dit jaar ook bij mij terecht voor de belastingaangifte. Deze wordt wel in rekening gebracht.

Plaats een reactie